| Okuma Listesi |
ZORUNLU KAYNAK:Akay, E., Yılmaz, B. (2025). Nexus 2 English Coursebook for Gastronomy and Culinary Arts (A1)Nexus 2 English Workbook for Gastronomy and Culinary Arts (A1) ÖNERİLEN KAYNAKLAR:1) MEGEP (2007). Konaklama ve Seyahat Hizmetleri - Mesleki Yabancı Dil 2. Ankara.2) Milli Eğitim Bakanlığı (2013). Mesleki Yabancı Dil 1, Konaklama-İngilizce. Ankara.3) Staub, C. (2012) Turizm İçin İngilizce 1. T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2737, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1698. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi. |
| Katalog İçeriği |
Sınıf dili (talimat verme, nesnelerin adları, Alfabe Renkler Sayılar Günler Aylar Mevsimler,Bir konuşmaya başlama ve bitirme ,Ülkeler ve milliyetler Kişisel bilgi verme, İnsanlarla tanışma İnsanları / yerleri tanımlama Yer edatları Adres& tel numarası, Saat söyleme, İyelik sıfatları (my, your,) Belirsiz artikeller (a/an), İşaret sıfatları,Tekil/çoğul isimler, Düzensiz çoğullar, Yaygın fiil ifadeleri, Vücut bölümleri, Fiyat sorma, Yemek pişirme kelimeleri, Restoranda sipariş verme, Yemek tarif anlatma, Menü tanımlama, Geniş zaman, Günlük rutin hakkında konuşma ve yazma, Boş zaman, hobiler, Geçmiş zaman, wh soruları, Beğenileri ve beğenmemeleri ifade etme |