| Ders Dili |
Türkçe |
| Ders Türü |
Zorunlu Dersler |
| Öğretim Elemanları |
ÖĞR. GÖR. DR. GÖKHAN ŞALLI |
| Dersin Veriliş Biçimi |
Yüz yüze. |
| Dersin Önkoşulları |
Teorik ve uygulamalı dersler temel düzeyde alınmalıdır. |
| Önerilen Dersler |
Temel Mutfak Teknikleri |
| Okuma Listesi |
Yok |
| Değerlendirme |
Staj uygulaması ve staj dosyası değerlendirmesi |
| Staj & Uygulama |
Staj |
| Katalog İçeriği |
Staj Yapılacak Kurum ile Yüksekokul Arasında Bürokratik İşlemler; İşyeri Oryantasyonu; Alanı ile İlgili Temel Düzeydeki Bir Çalışmanın Yürütülmesi; Alanı ile İlgili Uygulamalarda Karşılaşılan ve Öngörülemeyen Karmaşık Sorunları Çözmek için Ekip Üyesi Olarak Sorumluluk Alınması; Alanında Edinilen Temel Düzeydeki Bilgi ve Becerilerin Değerlendirilmesi; Alınan Derslerin Uygulamalarla İlişkisinin Kurulması ve Uygulamalarda Karşılaşılan Sorunlar; Alanının Gerektirdiği Bilgisayar Yazılımı ile Birlikte Bilişim ve İletişim Teknolojilerinin Kullanılması; Yabancı Dil Kullanarak Alanındaki Bilgileri İzleyebilmesi ve Meslektaşları ile İletişim Kurabilmesi. |