1. hafta |
Besin Güvenliği ve Kalitesi |
2. hafta |
Besin Güvenliği ve Kalitesi |
3. hafta |
Besinlerde Bulunan Mikroorganizmalar ve Gelişimlerini
Etkileyen Faktörler
|
4. hafta |
Besinlerde Bulunan Mikroorganizmalar ve Gelişimlerini
Etkileyen Faktörler
|
5. hafta |
Besin Kaynaklı Mikrobiyal Enfeksiyonlar ve Zehirlenmeler |
6. hafta |
Besin Kaynaklı Mikrobiyal Enfeksiyonlar ve Zehirlenmeler |
7. hafta |
Hijyen ve Sanitasyon |
8. hafta |
İşletme Hijyeni |
9. hafta |
Çalışan Hijyeni |
10. hafta |
Çalışan Hijyeni |
11. hafta |
Besin işleme ve Tedarik |
12. hafta |
Besin işleme ve Tedarik |
13. hafta |
Besin Güvenliği Yönetim Sistemleri |
14. hafta |
Besin Güvenliği Yönetim Sistemleri |