1. hafta |
Ev Dışı Tüketim Ürünleri Tarihi, EDT Ürün Çeşitliliği |
2. hafta |
EDT Ürünlerin Sektördeki Yeri ve Önemi, Geleneksel Ürünler ile EDT Ürün Karşılaştırılması |
3. hafta |
Geleneksel Çorbalar ve EDT Çorbalar |
4. hafta |
Geleneksel Temel Soslar ve EDT Temel Soslar |
5. hafta |
Geleneksel Makarna Sosları ve EDT Makarna Sosları |
6. hafta |
Geleneksel Çeşniler ve EDT Çeşnileri |
7. hafta |
Geleneksel Yemek Hazırlayıcılar ive EDT Yemek Hazırlayıcılar |
8. hafta |
Geleneksel Yemek Hazırlayıcılar ve EDT Yemek Hazırlayıcılar |
9. hafta |
Geleneksel Yemek Bağlayıcılar ve EDT Yemek Bağlayıcılar |
10. hafta |
Geleneksel Soğuk Soslar ve EDT Soğuk Soslar |
11. hafta |
Geleneksel Sütlü Tatlılar ve EDT Sütlü Tatlılar |
12. hafta |
Geleneksel Hamur Tatlılar ve EDT Toz Hamur Tatlılar |
13. hafta |
Yeni Bir EDT Ürün Geliştirme |
14. hafta |
Yeni Bir EDT Ürün Geliştirme |