1. hafta |
Bütçe ve Bütçe Kavramı |
2. hafta |
Bütçelerin Sınıflandırılması, Bütçenin Amaçları, Yararları ve Zararları
Bütçeleme Aşamaları
|
3. hafta |
Bütçe Planlama |
4. hafta |
Bütçeleme Süreci |
5. hafta |
Bütçeleme Sistemleri |
6. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bütçeleme |
7. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satış Tahmini |
8. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satış Tahmini |
9. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Tedarik Süreci |
10. hafta |
Yiyecek içecek işletmelerinde İşçilik Planlama |
11. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Genel Üretim Giderlerini Planlama |
12. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Nakit Akışı ve Gelir Tablosu |
13. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Nakit Akışı ve Gelir Tablosu |
14. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bütçeleme Sistemleri |