1. hafta |
Pastane Ürünlerine Giriş |
2. hafta |
Kurabiye Yapımı ve Süsleme Teknikleri |
3. hafta |
Tart Hamuru ve Çeşitleri |
4. hafta |
Kek Hamuru ve Çeşitleri |
5. hafta |
Mayalı Hamur Yapımı ve Çeşitleri |
6. hafta |
Mereng ve Makaron Yapımı |
7. hafta |
Çikolata Yapımı ve Çikolatalı Ürünler |
8. hafta |
Pandispanya ve Pasta Yapımı |
9. hafta |
Modern Pasta Yapım ve Süsleme Teknikleri-I |
10. hafta |
Modern Pasta Yapım ve Süsleme Teknikleri-II |
11. hafta |
Modern Pasta Yapım ve Süsleme Teknikleri-III |
12. hafta |
Pişirilerek Hazırlanan Hamur Çeşitleri |
13. hafta |
Türk Tatlıları Yapımı ve Çeşitleri |
14. hafta |
Cheesecake Yapımı ve Çeşitleri |