1. hafta |
Kahve |
2. hafta |
Tanımı ve Tarihi |
3. hafta |
Kahve Çekirdeği Yetiştirilmesi |
4. hafta |
Kahve Yetiştirilen Bölgeler; |
5. hafta |
İdeal İklim Koşulları, Hasadı, Kahve Çekirdeği Üretimi |
6. hafta |
Kahve İşleme Yöntemleri |
7. hafta |
Kahve Kavurma Yöntemleri |
8. hafta |
Dozajlama |
9. hafta |
Kahve Gereçleri ve Hazırlanma Aşamaları |
10. hafta |
Kahve Servisi Aşamaları |
11. hafta |
Kahve Örnekleri Hazırlamak |
12. hafta |
Kahve Örnekleri Hazırlamak |
13. hafta |
Kahve Örnekleri Hazırlamak |
14. hafta |
Kahvenin Tadı ve Tadım Protokolü. |