|
1. hafta |
Yiyecek-İçecek endüstrisine giriş |
|
2. hafta |
Yiyecek-içecek işletmelerinde yönetim |
|
3. hafta |
Menü planlama |
|
4. hafta |
Satın Alma |
|
5. hafta |
Teslim Alma |
|
6. hafta |
Üretim |
|
7. hafta |
Depolama |
|
8. hafta |
Servis |
|
9. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmesi Kurma Fikri |
|
10. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmesi Kurma Fikri |
|
11. hafta |
Kuruluş Yeri Seçimi ve Bina Özellikleri |
|
12. hafta |
Kuruluş Yeri Seçimi ve Bina Özellikleri |
|
13. hafta |
Kuruluş Yeri Seçimi ve Bina Özellikleri |
|
14. hafta |
MALİ (FİNANSAL) YASAL ÖRGÜTSEL ARAŞTIRMALAR |