1. hafta |
Yiyecek-İçecek endüstrisine giriş |
2. hafta |
Yiyecek-içecek işletmelerinde yönetim |
3. hafta |
Menü planlama |
4. hafta |
Satın Alma |
5. hafta |
Teslim Alma ve Depolama |
6. hafta |
Üretim |
7. hafta |
Satın alma ve teslim alma |
8. hafta |
Servis |
9. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmesi Kurma Fikri |
10. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmesi Kurma Fikri |
11. hafta |
Kuruluş Yeri Seçimi ve Bina Özellikleri |
12. hafta |
Kuruluş Yeri Seçimi ve Bina Özellikleri |
13. hafta |
Kuruluş Yeri Seçimi ve Bina Özellikleri |
14. hafta |
MALİ (FİNANSAL) YASAL ÖRGÜTSEL ARAŞTIRMALAR |