1. hafta |
Besin Güvenliği ve Hijyen Dersine Giriş |
2. hafta |
Hijyen ve Sanitasyon |
3. hafta |
Toplu Beslenme Sistemlerinde (TBS) Hijyenin Önemi |
4. hafta |
Gıda Hijyeni, Tanımı ve Önemi |
5. hafta |
Gıda Hijyeni, Tanımı ve Önemi |
6. hafta |
Personel Hijyeni, Tanımı ve Önemi |
7. hafta |
Besinlerin Bozulma Nedenleri |
8. hafta |
Besinlerin Bozulma Nedenleri |
9. hafta |
HACCP'in Tanımı ve Önemi |
10. hafta |
HACCP'in Tanımı ve Önemi |
11. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ambalaj |
12. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ambalaj |
13. hafta |
Gıda Katkı Maddeleri Tanımı ve Tarihçesi |
14. hafta |
Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği |