1. hafta |
Maliyet Muhasebesine Giriş ve Maliyet Muhasebesi ile İlgili Temel Kavramlar |
2. hafta |
Farklı Amaçlar İçin Farklı Maliyetler: Maliyetlerin Sınıflandırılması |
3. hafta |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü, Amaçları, Aşamaları. |
4. hafta |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrol Süreci |
5. hafta |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrol Yöntemleri |
6. hafta |
LIFO ( Son-Giren-İlk Çıkar) Stok Değerleme Yöntemi, FIFO ( İlk-Giren-İlk Çıkar) Stok Değerleme Yöntemi, Ortalama Maliyet Stok Değerleme Yöntemleri |
7. hafta |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde İşçilik Maliyetleri |
8. hafta |
Genel Üretim Maliyetleri: Gider Dağıtımında Birinci Aşama |
9. hafta |
Genel Üretim Maliyetleri: Gider Dağıtımında İkinci ve Üçüncü Aşama |
10. hafta |
Sipariş Maliyeti Sistemleri |
11. hafta |
Safha Maliyeti Sistemlerinin Tanıtımı |
12. hafta |
Safha Maliyeti Sistemleri |
13. hafta |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Fiyatlama |
14. hafta |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Fiyatlama |