1. hafta |
Mutfağın tanımı ve tarihsel gelişimi |
2. hafta |
İşletmelerde mutfağın yeri ve önemi |
3. hafta |
Yiyecek hizmetleri endüstrisinde mutfak çeşitleri |
4. hafta |
Otel mutfaklarının tasarıımında ergonomik faktörler |
5. hafta |
Otel mutfağının bölümleri |
6. hafta |
mutfak planları |
7. hafta |
Mutfağın bölümleri |
8. hafta |
Otel mutfağının konumu ve fiziksel koşulları |
9. hafta |
Otel mutfağının diğer hacimlerle olan ilişkisi |
10. hafta |
Mutfak Donatı seçimi |
11. hafta |
Mutfakta personel organizasyonu |
12. hafta |
Mutfakta iş akışı |
13. hafta |
Depolar ve özellikleri |
14. hafta |
Mutfak çalışanlarında yanlış tasarımdan kaynaklanan kazalar ve rahatsızlıklar |