1. hafta |
GIDALARIN ÜRETİMİ, TÜKETİMİ ve DENETLENMESİNE DAİR YASAL DÜZENLEMELER |
2. hafta |
GIDA ÜRETİMİNDE KALİTE KONTROL |
3. hafta |
GIDALARIN KİMYASAL YAPISI, SU |
4. hafta |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
5. hafta |
ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
6. hafta |
HUBUBAT TEKNOLOJİSİ |
7. hafta |
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ |
8. hafta |
YAĞ TEKNOLOJİSİ |
9. hafta |
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ |
10. hafta |
ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ |
11. hafta |
GIDA KATKI MADDELERİ |
12. hafta |
FONKSİYONEL GIDALAR |
13. hafta |
GIDALARI DEPOLAMA KOŞULLARI |
14. hafta |
GIDA KAYNAKLI PATOJEN MİKROORGANİZMALAR VE GIDA ZEHİRLENMELERİNİN SEBEBLERİ VE ÖNLEMLERİ |