1. hafta |
Hijyenin ve Sanitasyon Kavramı |
2. hafta |
Gıda İşletmelerinde Sanitasyon |
3. hafta |
Besin Hijyeni |
4. hafta |
Personel Hijyeni |
5. hafta |
Gıda Güvenliği ve Hijyeni Açısından Bulaşıkların Temizliği |
6. hafta |
Su Hijyeni |
7. hafta |
Kalite ve gıda işletmeleri için kalitenin önemi |
8. hafta |
Gıda Sanitasyonunda Kullanılan Sistemler |
9. hafta |
Gıda Güvenliği Sistemi (HACCP) |
10. hafta |
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
11. hafta |
TS EN ISO 14001 Standardı |
12. hafta |
Mutfakta iş kazaları ve önlemler |
13. hafta |
Örnek Olaylar |
14. hafta |
Örnek Olaylar |