1. hafta |
Bilimde Gastronominin Yeri |
2. hafta |
Gastronomi Araştırmalarının Alt Alanları |
3. hafta |
Kültür, Tarih, Ürün Araştırmaları |
4. hafta |
Araştırmalarda Yararlanılan Veri Tabanları |
5. hafta |
Taranan Dergilerin İncelenmesi |
6. hafta |
Referans Kaynakların Belirlenmesi |
7. hafta |
Araştırmalarda Amaç ve Önemin Belirlenmesi ve Yazımı |
8. hafta |
Araştırma Kapsamının Belirlenmesi |
9. hafta |
Gastronomi Araştırmalarında Kullanılan Araştırma Yöntemleri |
10. hafta |
Literatür Yazım Örnekleri ve Uygulaması |
11. hafta |
Araştırma Bulgularının Yazım Uygulamaları |
12. hafta |
Araştırma Sonuç ve Önerilerinin Yazımı |
13. hafta |
Son Okuma ve Düzeltmeler |
14. hafta |
Gastronomi Yayınlarının Değerlendirilmesi |