1. hafta |
Sürdürülebilir gastronomi turizmine giriş |
2. hafta |
Sürdürülebilirlik ve Sürdürülebilir Gelişme Kavramları |
3. hafta |
Turizm ve Sürdürülebilir Turizm Kavramları |
4. hafta |
Turizmde sürdürülebilirliğin önemi ve doğal çevre ilişkisi |
5. hafta |
Turizmde Gastronominin yeri ve destinasyonlar |
6. hafta |
Turizmde Gastronominin yeri ve destinasyonlar |
7. hafta |
Turistik ürün olarak gastronomi |
8. hafta |
Turistik ürün olarak gastronomi |
9. hafta |
Gastronomik miras ve kültürel unsur olarak gastronomi |
10. hafta |
Sürdürülebilir gastronomi turizminde yerellik ve otantizm |
11. hafta |
Sürdürülebilir gastronomi turizminde trendler |
12. hafta |
Sürdürülebilir gastronomi turizminde trendler |
13. hafta |
Organik tarım ve yenilebilir böcekler (entomophagy) nörogastronomi |
14. hafta |
Dikey tarım (topraksız tarım), hydroponic ve aquaponic sistemler |