1. hafta |
Temel Kavramlar; Besin Maddeleri, Tarımı Etkileyen Doğal ve Beşeri Çevre Koşulları |
2. hafta |
Tarım Tarihi, Bitkisel Üretim ve Hayvancılığın Başlıca Türleri |
3. hafta |
Tahıllar |
4. hafta |
Baklagiller |
5. hafta |
Sebzeler |
6. hafta |
Meyveler |
7. hafta |
Kara Hayvanlarından Elde Edilen Gıdalar |
8. hafta |
Gıda Üretimine Yönelik Kara Hayvanları Yetiştiriciliği |
9. hafta |
Türkiye’de Kara Hayvanlarından Elde Edilen Gıdalar, Gıda Üretimi ve Dağılışı |
10. hafta |
Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası |
11. hafta |
Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Beslenmedeki Yerleri ve Önemleri, Dünyadaki Dağılışları |
12. hafta |
Türkiye’de Su Ürünlerine Dayalı Gıdalar |
13. hafta |
Baharatlar I
|
14. hafta |
Baharatlar II
|