|
1. hafta |
Türk mutfak kültürü |
|
2. hafta |
Türk mutfağında pişirme yöntemleri |
|
3. hafta |
Türk mutfağında kullanılan malzemeler |
|
4. hafta |
Türk mutfağına ait yemeklerin hazırlanması |
|
5. hafta |
Türk yemeklerinin modern bir şekilde sunulması |
|
6. hafta |
Uygulamalar: Çorbalar, mezeler |
|
7. hafta |
Uygulamalar: Etler, sakatatlar |
|
8. hafta |
Uygulamalar: Kümes ve av hayvanları, deniz ürünleri |
|
9. hafta |
Uygulamalar: Sebze ve meyve yemekleri, pilavlar ve makarnalar |
|
10. hafta |
Uygulamalar: Börekler ve çörekler, hamur tatlıları |
|
11. hafta |
Uygulamalar: Sütlü, hafif tatlılar ve şekerlemeler, meyveli tatlılar |
|
12. hafta |
Uygulamalar: Sütlü, hafif tatlılar ve şekerlemeler, meyveli tatlılar |
|
13. hafta |
Uygulamalar: İçecekler |
|
14. hafta |
Uygulamalar: İçecekler |