1. hafta |
Türk mutfak kültürü |
2. hafta |
Türk mutfağında pişirme yöntemleri |
3. hafta |
Türk mutfağında kullanılan malzemeler |
4. hafta |
Türk mutfağına ait yemeklerin hazırlanması |
5. hafta |
Türk yemeklerinin modern bir şekilde sunulması |
6. hafta |
Uygulamalar: Çorbalar, mezeler |
7. hafta |
Uygulamalar: Etler, sakatatlar |
8. hafta |
Uygulamalar: Kümes ve av hayvanları, deniz ürünleri |
9. hafta |
Uygulamalar: Sebze ve meyve yemekleri, pilavlar ve makarnalar |
10. hafta |
Uygulamalar: Börekler ve çörekler, hamur tatlıları |
11. hafta |
Uygulamalar: Sütlü, hafif tatlılar ve şekerlemeler, meyveli tatlılar |
12. hafta |
Uygulamalar: Sütlü, hafif tatlılar ve şekerlemeler, meyveli tatlılar |
13. hafta |
Uygulamalar: İçecekler |
14. hafta |
Uygulamalar: İçecekler |