Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Program Profili Kabul ve Kayıt Koşulları Yeterlilik Koşulları ve Kuralları Önceki Öğrenmenin Tanınması Öğretim Elemanları Bölüm Bşk. ve AKTS Koord. Alan Yeterlilikleri Program Yeterlilikleri (Çıktıları) Dersler - AKTS Kredileri Alan & Prog. Yeterlilik İlişkileri Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri Ölçme ve Değerlendirme Mezuniyet Koşulları Üst Derece Programlarına Geçiş İstihdam Olanakları
  • Eskişehir Meslek Yüksekokulu
  • Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
  • Aşçılık Programı
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Yemek Fotoğrafçılığı
  • İçerik
  • Tanıtım
  • İçerik
  • Öğrenme Çıktıları
  • Öğretim Yöntem ve Teknikleri
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Ölçme ve Değerlendirme

Haftalar Konular
1. hafta Yemek fotoğrafının günümüzde kullanım alanları, önemi ve işlevleri.
2. hafta Ürün fotoğrafçılığında kullanılabilecek fotoğraf donanımı.
3. hafta Ürün fotoğrafçılığında kullanılabilecek fotoğraf donanımı.
4. hafta Araç, gereç ve ürün çekimlerinde kullanılan doğal ve yapay ışık kaynakları.
5. hafta Araç, gereç ve ürün çekimlerinde kullanılan doğal ve yapay ışık kaynakları.
6. hafta Yiyecek, içecek üretiminde kullanılan gereçlerin fotoğraflanması ve aydınlatma.
7. hafta Yiyecek, içecek üretiminde kullanılan gereçlerin fotoğraflanması ve aydınlatma.
8. hafta Yiyecek ve içeceklerin fotoğraflanmasında kullanılan yardımcı gereçler.
9. hafta Yiyecek ve içeceklerin fotoğraflanmasında kullanılan yardımcı gereçler.
10. hafta Yiyecek ve içecek çekimlerinde dikkat edilecek teknik ve sanatsal konular.
11. hafta Yiyecek ve içecek çekimlerinde dikkat edilecek teknik ve sanatsal konular.
12. hafta Ürün fotoğraflanmasında çerçeveleme, alan derinliği ve rengin önemi.
13. hafta Ürün fotoğraflanmasında çerçeveleme, alan derinliği ve rengin önemi.
14. hafta Çekilen fotoğrafların değerlendirilmesi.

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri