Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
ÖĞR. GÖR. ENGİN KILIÇATAN |
Dersin Veriliş Biçimi |
Yüz yüze |
Dersin Önkoşulları |
yok |
Önerilen Dersler |
FOT201 Temel Fotoğrafçılık |
Okuma Listesi |
http://yemek.com/yemek-fotografi-ekipmanlari/ |
Değerlendirme |
Yazılı yoklama ve uygulama |
Staj & Uygulama |
yok |
Katalog İçeriği |
Yemek fotoğrafının günümüzde kullanım alanları, önemi ve işlevleri; Ürün fotoğrafçılığında kullanılabilecek fotoğraf donanımı; Ürün fotoğrafçılığında kullanılabilecek fotoğraf donanımı;Araç, gereç ve ürün çekimlerinde kullanılan doğal ve yapay ışık kaynakları; Yiyecek, içecek üretiminde kullanılan gereçlerin fotoğraflanması ve aydınlatma;Yiyecek ve içeceklerin fotoğraflanmasında kullanılan yardımcı gereçler; Yiyecek ve içeceklerin fotoğraflanmasında kullanılan yardımcı gereçler; Yiyecek ve içecek çekimlerinde dikkat edilecek teknik ve sanatsal konular; Ürün fotoğraflanmasında çerçeveleme, alan derinliği ve rengin önemi;Çekilen fotoğrafların değerlendirilmesi. |