|
1. hafta |
Yiyecek-İçecek endüstrisine giriş |
|
2. hafta |
Restoran İşletmeciliğinin çeşitli türdeki konaklama işletmelerinde örgütlenmesi ve yönetimi |
|
3. hafta |
Yönetim süreci |
|
4. hafta |
Yönetsel roller |
|
5. hafta |
Yiyecek içecek kontrolü |
|
6. hafta |
Yiyecek,içecek kontrol süreci |
|
7. hafta |
Yiyecek-içecek işletmelerinde satınalma ve teslim alma |
|
8. hafta |
Yiyecek-İçecek işletmelerinde depolama |
|
9. hafta |
Yiyecek-İçecek işletmelerinde depodan mal çıkarma |
|
10. hafta |
Yiyecek-içecek işletmelerinde üretim kontrolü |
|
11. hafta |
Yiyecek-içecek işletmelerinde yiyecek kontrolü ve maliyetlendirme |
|
12. hafta |
Yiyecek-içecek işletmelerinde içecek ve gelir kontrolü |
|
13. hafta |
Yiyecek-içecek işletmelerinde yeni trendler |
|
14. hafta |
Yiyecek-içecek işletmelerinde sürdürülebilirlik |