Okuma Listesi |
Aktaş,A. ( 2001)Yiyecek ve İçecek Yönetimi. Antalya: Livane Matbaası Türksoy, A. (1997) Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi. Akara : Turhan Kitapevi Sökmen,A. ( 2003) Yiyecek ve İçecek Yönetimi. Aankara : Detay YayıncılıkDenizer, Dündar (2012) Yiyecek İçecek Hizmetleri, Eskişehir:Anadolu üniversitesi yayınları. |
Katalog İçeriği |
Yiyecek içecek sektörüne genel bakış, Restoran işletmeciliğine giriş, Restoranların özellikleri ve sınıflandırılması, Kuruluş yerinin önemi, Kuruluş yeri seçim kararı, Marka yaratma, Mutfak planlama, Dekorasyon, Mutfak ve servis araç gereçleri, Servis çeşitleri; Klasik ve modern Fransız servisi, İngiliz servisi, Kalite, Müşteri memnuniyeti, Kriz yönetimi, Yönetsel hatalar ve çözüm önerileri |