1. hafta |
Geleneksel Türk Mutfağı |
2. hafta |
Yöresel lezzetlerin ortaya çıkartılmasına yönelik reçetelerin oluşturulması |
3. hafta |
Yöresel lezzetlerin ortaya çıkartılmasına yönelik reçetelerin oluşturulması |
4. hafta |
Türk mutfağının tanıtım ve pazarlanmasına ilişkin araştırma konularının belirlenmesi |
5. hafta |
Türk mutfağının tanıtım ve pazarlanmasına ilişkin araştırma konularının belirlenmesi |
6. hafta |
Bölgelere göre Türk mutfak kültürü |
7. hafta |
Bölgelere göre Türk mutfak kültürü |
8. hafta |
Bölgelere göre Türk mutfak kültürü |
9. hafta |
Yemek Hazırlama-Sunum ve Ekipmanların araştırılması |
10. hafta |
Saklamaya Yönelik Mekan ve Ekipmanların araştırılması |
11. hafta |
Saklamaya Yönelik Mekan ve Ekipmanların araştırılması |
12. hafta |
Türk mutfak kültüründe kışlık hazırlıklara yönelik araştırmaların yapılması |
13. hafta |
Türk mutfak kültüründe kışlık hazırlıklara yönelik araştırmaların yapılması |
14. hafta |
Türk mutfak kültüründe kışlık hazırlıklara yönelik araştırmaların yapılması |