1. hafta |
Giriş |
2. hafta |
Kaynak ve Veritabanlarının Tanımlanması |
3. hafta |
Değerlendirme Kriterleri ve İşleyiş |
4. hafta |
Sürdürülebilir Gastronomi: Çevresel Sürdürülebilirlik |
5. hafta |
Sürdürülebilir Gastronomi: Ekonomik ve Sosyal Sürdürülebilirlik |
6. hafta |
Destinasyon ve Gastronomi İlişkisi / Kent Mutfakları, Gastronomi Turizmi |
7. hafta |
Gastronomi ve Yerelleşme, Yerel Yiyecekler |
8. hafta |
Ara Sınav |
9. hafta |
Beslenme ve Sağlık Trendleri |
10. hafta |
Sokak Lezzetleri Araştırmaları |
11. hafta |
Yenebilen Böcekler/Çiçekler, Neofobi Çalışmaları |
12. hafta |
Sosyal Medya Araştırmaları |
13. hafta |
Duyusal Analiz Çalışmaları/ Nörogastronomi |
14. hafta |
Gastronomide Yeni Akım/ Trend Araştırmaları |