|
1. hafta |
Giriş |
|
2. hafta |
Kaynak ve Veritabanlarının Tanımlanması |
|
3. hafta |
Değerlendirme Kriterleri ve İşleyiş |
|
4. hafta |
Sürdürülebilir Gastronomi: Çevresel Sürdürülebilirlik |
|
5. hafta |
Sürdürülebilir Gastronomi: Ekonomik ve Sosyal Sürdürülebilirlik |
|
6. hafta |
Destinasyon ve Gastronomi İlişkisi / Kent Mutfakları, Gastronomi Turizmi |
|
7. hafta |
Gastronomi ve Yerelleşme, Yerel Yiyecekler |
|
8. hafta |
Coğrafi İşaretli Ürünler /Michelin Yıldızı |
|
9. hafta |
Beslenme ve Sağlık Trendleri |
|
10. hafta |
Sokak Lezzetleri Araştırmaları |
|
11. hafta |
Yenebilen Böcekler/Çiçekler, Neofobi Çalışmaları |
|
12. hafta |
Sosyal Medya Araştırmaları |
|
13. hafta |
Duyusal Analiz Çalışmaları/ Nörogastronomi |
|
14. hafta |
Gastronomide Yeni Akım/ Trend Araştırmalar |