|
1. hafta |
İçecek Kültürüne Giriş |
|
2. hafta |
İçeceklerin tarihsel yolculuğu, toplumsal ve dini ritüellerdeki rolleri, coğrafyanın etkisi. |
|
3. hafta |
Su ve Mineralli İçecekler |
|
4. hafta |
Bitkisel Kaynaklı İçecekler |
|
5. hafta |
Çay Temelli İçecekler |
|
6. hafta |
Kahve ve Kakao Türevli İçecekler |
|
7. hafta |
Süt ve Süt Bazlı İçecekler |
|
8. hafta |
Ara Sınav |
|
9. hafta |
Gazlı ve Endüstriyel İçecekler |
|
10. hafta |
Fermente Alkolsüz İçecekler |
|
11. hafta |
Fermente Alkollü İçecekler |
|
12. hafta |
Damıtılmış Alkollü İçecekler |
|
13. hafta |
Modern fonksiyonel/sürdürülebilir içecekler |
|
14. hafta |
Moleküler Miksoloji |