|
1. hafta |
Maliyet Muhasebesine Giriş ve Maliyet Muhasebesi ile İlgili Temel Kavramlar |
|
2. hafta |
Farklı Amaçlar İçin Farklı Maliyetler: Maliyetlerin Sınıflandırılması |
|
3. hafta |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü, Amaçları, Aşamaları. |
|
4. hafta |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrol Süreci |
|
5. hafta |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrol Yöntemleri |
|
6. hafta |
Yiyecek içecek işletmlerinde satın alma |
|
7. hafta |
yiyecek içecek işletmelerinde teslim alma |
|
8. hafta |
yiyecek içecek işletmelerinde depolama |
|
9. hafta |
yiyecek içecek işletmelerinde üretim |
|
10. hafta |
yiyecek içecek işletmelerinde üretim |
|
11. hafta |
yiyecek içecek işletmelerinde gelir yönetimi |
|
12. hafta |
menü analizi |
|
13. hafta |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Fiyatlama |
|
14. hafta |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Fiyatlama |