1. hafta |
Maliyet Muhasebesine Giriş ve Maliyet Muhasebesi ile İlgili Temel Kavramlar |
2. hafta |
Farklı Amaçlar İçin Farklı Maliyetler: Maliyetlerin Sınıflandırılması |
3. hafta |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü, Amaçları, Aşamaları. |
4. hafta |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrol Süreci |
5. hafta |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrol Yöntemleri |
6. hafta |
Yiyecek içecek işletmlerinde satın alma |
7. hafta |
yiyecek içecek işletmelerinde teslim alma |
8. hafta |
yiyecek içecek işletmelerinde depolama |
9. hafta |
yiyecek içecek işletmelerinde üretim |
10. hafta |
yiyecek içecek işletmelerinde üretim |
11. hafta |
yiyecek içecek işletmelerinde gelir yönetimi |
12. hafta |
menü analizi |
13. hafta |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Fiyatlama |
14. hafta |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Fiyatlama |