|
1. hafta |
Gıda kimyası |
|
2. hafta |
Gıdaların besin değeri |
|
3. hafta |
Dengeli beslenme |
|
4. hafta |
Beslenme sorunları ve olası alternatif çözümler |
|
5. hafta |
Toplu beslenme kuruluşlarında besin |
|
6. hafta |
Hijyen ve çevre sağlığı |
|
7. hafta |
Kurum beslenme sağlığı |
|
8. hafta |
Besinlerden vücudumuz nasıl yararlanır |
|
9. hafta |
Beslenmede esas olan besin öğelerinin türleri,miktarı,özellikleri |
|
10. hafta |
Besinlerin vücut çalışmasındaki görevleri Besinlerin bileşimleri,fiziksel ve kimyasal özellikleri |
|
11. hafta |
Günlük besin ihtiyaçları |
|
12. hafta |
Sık görülen beslenme sorunları ve çözümler |
|
13. hafta |
Hastalıklarda beslenme |
|
14. hafta |
Gıda maddelerinin beslenme değerlerine göre ayırımı |