|
1. hafta |
Turizme Giriş, Kavramlar, Türler, İşletmeler, Özellikler ve Etkiler |
|
2. hafta |
Temel Mutfak ve Aşçılık Bilgileri |
|
3. hafta |
Mutfak Kuralları, Kılık, Kıyafet, İletişim |
|
4. hafta |
Aşçının Sahip Olması Gereken Özellikler |
|
5. hafta |
Mutfakta Sahip Olunması Gereken Özellikler |
|
6. hafta |
Mutfak Araç ve Gereçleri |
|
7. hafta |
Mutfakta Ön Hazırlık |
|
8. hafta |
Mutfak Çeşitleri ve Bölümleri |
|
9. hafta |
Mutfak Organizasyonu |
|
10. hafta |
Mutfak Yönetimi, Planlama, Örgütleme, Koordinasyon, Yürütme, Denetim |
|
11. hafta |
Satın Alma, Teslim Alma, Üretim, Prosedürler, Kontroller, Ölçme, Paketleme, Koruma, Satış ve Dağıtım |
|
12. hafta |
Aşçılıkta İş Sağlığı ve Güvenliği |
|
13. hafta |
İlk Yardım |
|
14. hafta |
Gıda Güvenliği |