|
1. hafta |
GIDALARIN ÜRETİMİ, TÜKETİMİ ve DENETLENMESİNE DAİR YASAL DÜZENLEMELER |
|
2. hafta |
GIDA ÜRETİMİNDE KALİTE KONTROL |
|
3. hafta |
GIDALARIN KİMYASAL YAPISI, SU |
|
4. hafta |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
|
5. hafta |
ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
|
6. hafta |
HUBUBAT TEKNOLOJİSİ |
|
7. hafta |
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ |
|
8. hafta |
YAĞ TEKNOLOJİSİ |
|
9. hafta |
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ |
|
10. hafta |
ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ |
|
11. hafta |
GIDA KATKI MADDELERİ |
|
12. hafta |
FONKSİYONEL GIDALAR |
|
13. hafta |
GIDALARI DEPOLAMA KOŞULLARI |
|
14. hafta |
GIDA KAYNAKLI PATOJEN MİKROORGANİZMALAR VE GIDA ZEHİRLENMELERİNİN SEBEBLERİ VE ÖNLEMLERİ |