|
1. hafta |
Tatlıların tanımı |
|
2. hafta |
Tatlı yapımında kullanılan araçlar |
|
3. hafta |
Tatlı hazırlama teknikleri |
|
4. hafta |
Hamur tatlıları,kızartma tatlıları |
|
5. hafta |
Krep hamuru,tulumba tatlısı |
|
6. hafta |
Pandispanya,pat hamuru |
|
7. hafta |
Krema tatlıları,dondurma,meyve tatlıları,jöleler |
|
8. hafta |
Türk mutfağında hamur işi ve tatlılar |
|
9. hafta |
Sütlü tatlılar |
|
10. hafta |
Bisküvi ve kekler |
|
11. hafta |
Tahılların mikrobiyolojisi |
|
12. hafta |
Tahılların pişirilme metodları |
|
13. hafta |
Hamurların özellikleri ve hamur işleri |
|
14. hafta |
Börek hamur çeşitleri,börek,mantı,makarna,pide hazırlama |