|
1. hafta |
Maliyet Kavramı ve Turizm İşletmelerindeki Önemi |
|
2. hafta |
Yiyecek Maliyet Kontrol Süreci |
|
3. hafta |
Satınalma Kontrolü |
|
4. hafta |
Teslim Alma Kontrolü |
|
5. hafta |
Depolama ve Dağıtım Kontrolü |
|
6. hafta |
Üretim Kontrolü |
|
7. hafta |
Üretim Kontrolü |
|
8. hafta |
Gelir Kontrolü |
|
9. hafta |
İçecek Maliyet Kontrol Süreci |
|
10. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Fiyatlama |
|
11. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Fiyatlama |
|
12. hafta |
Maliyet-Hacim-Kar Analizi |
|
13. hafta |
Standart Maliyetleme |
|
14. hafta |
Bütçeleme |