|
1. hafta |
Mutfak Ekipmanlarının Tarihsel Gelişimi |
|
2. hafta |
Mutfak Ekipman İhtiyacının Belirlenmesi |
|
3. hafta |
Ekipman Üretiminde Kullanılan Malzeme ve İlgili Standartlar |
|
4. hafta |
Mutfak Ekipmanlarının Tanıtılması |
|
5. hafta |
Depolama ve Hazırlık Ekipmanları |
|
6. hafta |
Pişirme Ekipmanları |
|
7. hafta |
Ara sınav |
|
8. hafta |
Servis ve Dağıtım Ekipmanları |
|
9. hafta |
Yiyecek Üretimi Yapılan Farklı İşletmelerde Kullanılacak Mutfak Ekipmanları |
|
10. hafta |
Otel Mutfak Bölümlerinde Kullanılan Mutfak Ekipmanları |
|
11. hafta |
Yeni Trendler ve Yeni Teknolojiler |
|
12. hafta |
Çevreye Duyarlı Doğru Ekipman Seçim Süreci |
|
13. hafta |
Mutfaklarda Kullanılan Araç-Gereç, Kap-Kaçak ve Aksesuarlar
|
|
14. hafta |
Final sınavı |