|
1. hafta |
İçecek Endüstrisi |
|
2. hafta |
İçecek Endüstrisinin Türkiye ve Dünyadaki Yapısı |
|
3. hafta |
Alkolsüz İçecekler |
|
4. hafta |
Çayın Tarihçesi, Türleri ve Üretim aşamaları |
|
5. hafta |
Kahvenin Tarihi, Türleri ve Üretim Aşamaları |
|
6. hafta |
Gazlı İçeceklerin Özellikleri ve Yapılışı |
|
7. hafta |
Enerji İçecekleri, Maden ve Meyve Suyu |
|
8. hafta |
Geleneksel Türk içecekleri-I |
|
9. hafta |
Geleneksel Türk içecekleri-II |
|
10. hafta |
Alkollü İçecekler |
|
11. hafta |
Şarap |
|
12. hafta |
Bira |
|
13. hafta |
Viski ve Rakı |
|
14. hafta |
Votka, Cin, Rum, Konyak, Tekila ve Likörler |