|
1. hafta |
Ziyafet Kavramı ve İşletmeler İçin Önemi |
|
2. hafta |
Ziyafet Çeşitleri |
|
3. hafta |
Ziyafet Organizasyonlarınsa Salon, Masa, Servis Postası/ Görevli Hesaplamaları |
|
4. hafta |
Büfe, Kokteyl ve Toplantı Organizasyonu- Ön Hazırlık ve Salon/Müşteri Sayısı Hesaplamaları |
|
5. hafta |
Büfe Düzeni, Tasarımı ve Estetiği |
|
6. hafta |
Soğuk Aperatifler ve Uygulama Örnekleri |
|
7. hafta |
Sıcak Aperatifler ve Uygulama Örnekleri |
|
8. hafta |
Ordövr Tabağı Uygulaması |
|
9. hafta |
Sebze Garnitürleri- Uygulama |
|
10. hafta |
Nişastalı Garnitürler- Uygulama |
|
11. hafta |
Zeytinyağlılar- Uygulama |
|
12. hafta |
Salatalar- Uygulama |
|
13. hafta |
Sürdürülebilir Sunum Alternatifleri ve Uygulamaları |
|
14. hafta |
Kokteyl Organizasyonu |