|
1. hafta |
Restoran Kavramı |
|
2. hafta |
Tarihte İlk Restoranlar ve Restorancılığın Gelişimi |
|
3. hafta |
Restorancılık Akımları |
|
4. hafta |
Türkiye’de Restoranlar |
|
5. hafta |
Restoranlarda Hizmet Süreçleri |
|
6. hafta |
Menü Planlama, Analizi ve Tasarımı |
|
7. hafta |
Geleneksel Restoranlar |
|
8. hafta |
Hızlı Yemek Sunan Restoranlar |
|
9. hafta |
Geleneksel ve Hızlı Yemek Sunan Restoranlardan Örnekler |
|
10. hafta |
Restoranlarda Yeni Uygulamalar |
|
11. hafta |
Restoranlarda Hijyen, Sanitasyon ve Gıda Güvenlik Sistemleri |
|
12. hafta |
Restoranlarda Davranış |
|
13. hafta |
Çalışan Davranışı |
|
14. hafta |
Müşteri Davranışı |