|
1. hafta |
Kahve |
|
2. hafta |
Tanımı ve Tarihi |
|
3. hafta |
Kahve Çekirdeği Yetiştirilmesi |
|
4. hafta |
Kahve Yetiştirilen Bölgeler; |
|
5. hafta |
İdeal İklim Koşulları, Hasadı, Kahve Çekirdeği Üretimi |
|
6. hafta |
Kahve İşleme Yöntemleri |
|
7. hafta |
Kahve Kavurma Yöntemleri |
|
8. hafta |
Dozajlama |
|
9. hafta |
Kahve Gereçleri ve Hazırlanma Aşamaları |
|
10. hafta |
Kahve Servisi Aşamaları |
|
11. hafta |
Kahve Örnekleri Hazırlamak |
|
12. hafta |
Kahve Örnekleri Hazırlamak |
|
13. hafta |
Kahve Örnekleri Hazırlamak |
|
14. hafta |
Kahvenin Tadı ve Tadım Protokolü. |