|
1. hafta |
Yemek fotoğrafının günümüzde kullanım alanları, önemi ve işlevleri. |
|
2. hafta |
Ürün fotoğrafçılığında kullanılabilecek fotoğraf donanımı. |
|
3. hafta |
Ürün fotoğrafçılığında kullanılabilecek fotoğraf donanımı. |
|
4. hafta |
Araç, gereç ve ürün çekimlerinde kullanılan doğal ve yapay ışık kaynakları. |
|
5. hafta |
Araç, gereç ve ürün çekimlerinde kullanılan doğal ve yapay ışık kaynakları. |
|
6. hafta |
Yiyecek, içecek üretiminde kullanılan gereçlerin fotoğraflanması ve aydınlatma. |
|
7. hafta |
Yiyecek, içecek üretiminde kullanılan gereçlerin fotoğraflanması ve aydınlatma. |
|
8. hafta |
Yiyecek ve içeceklerin fotoğraflanmasında kullanılan yardımcı gereçler. |
|
9. hafta |
Yiyecek ve içeceklerin fotoğraflanmasında kullanılan yardımcı gereçler. |
|
10. hafta |
Yiyecek ve içecek çekimlerinde dikkat edilecek teknik ve sanatsal konular. |
|
11. hafta |
Yiyecek ve içecek çekimlerinde dikkat edilecek teknik ve sanatsal konular. |
|
12. hafta |
Ürün fotoğraflanmasında çerçeveleme, alan derinliği ve rengin önemi. |
|
13. hafta |
Ürün fotoğraflanmasında çerçeveleme, alan derinliği ve rengin önemi. |
|
14. hafta |
Çekilen fotoğrafların değerlendirilmesi. |