Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Program Profili Kabul ve Kayıt Koşulları Yeterlilik Koşulları ve Kuralları Önceki Öğrenmenin Tanınması Öğretim Elemanları Bölüm Bşk. ve AKTS Koord. Alan Yeterlilikleri Program Yeterlilikleri (Çıktıları) Dersler - AKTS Kredileri Alan & Prog. Yeterlilik İlişkileri Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri Ölçme ve Değerlendirme Mezuniyet Koşulları Üst Derece Programlarına Geçiş İstihdam Olanakları
  • Eskişehir Meslek Yüksekokulu
  • Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
  • Aşçılık Programı
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Tanıtım
  • İçerik
  • Öğrenme Çıktıları
  • Öğretim Yöntem ve Teknikleri
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Ölçme ve Değerlendirme

0 : Desteklemiyor   1 : Alt seviyede destekliyor   2 : Orta seviyede destekliyor   3 : Üst seviyede destekliyor
No Program Yeterlilikleri Katkı Düzeyi
0 1 2 3
1 Birleşmiş Milletler Sürdürebilir Kalkınma Amaçlarını asgari düzeyde açıklayabilme X
2 Ekip halinde veya bağımsız olarak çalışabilme X
3 Türk ve dünya mutfaklarından tarifler hazırlayabilme ve ilgili süreci yönetebilme X
4 İş yoğunluğu, stres ve baskı altında tutarlı kararlar alabilme X
5 Alanı ile ilgili ulusal ve uluslararası hukuki düzenlemelere hâkim olabilme, meslek standartlarını ve etik ilkeleri uygulayabilme X
6 Menü planlama, pişirme yöntemleri, sunum ve servis gibi temel aşçılık konularını açıklayabilme X
7 Sahip olunan bilgiye dayanarak yazılı veya sözlü şekilde etkili iletişim kurabilme X
8 Temel düzeyde güncel bilişim ve iletişim teknolojilerini kullanabilme X
9 Turizm alanındaki başlıca olguları, kavramları ve ilkeleri temel düzeyde ifade edebilme X
10 Yaşam boyu öğrenme bilinciyle, bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirebilme X
11 Alanıyla ilgili girişimcilik becerilerini kavrayabilme X
12 İş sağlığı ve güvenliği ilkelerini anlayabilme ve temel ilk yardım yöntemlerini uygulayabilme X
13 Alanı ile ilgili güncel gelişmeleri takip edebilme, yenilikçi ve yaratıcı öneriler üretebilme X
14 Temel düzeyde iletişim kurabileceği (Avrupa Dil Portföyü A2 Genel Düzeyinde) yabancı dil becerisini edinebilme X
15 Turizm sektörünün gerektirdiği hijyen ve sanitasyon kurallarını uygulayabilme X

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri