Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Zorunlu Dersler |
Öğretim Elemanları |
PROF. DR. HAKAN YILMAZ |
Dersin Veriliş Biçimi |
Bu ders sadece yüz yüze eğitim şeklinde yürütülmektedir. |
Dersin Önkoşulları |
Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
Önerilen Dersler |
Bu dersle ilişkili önerilen başka dersler bulunmamaktadır. |
Okuma Listesi |
Yılmaz, H. (2016). Gastronomi ve Medya. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları |
Değerlendirme |
1 Ara Sınav, 1 Dönem Sonu Sınavı. |
Staj & Uygulama |
Bu ders için uygun değildir. |
Katalog İçeriği |
Gastronomi ve medya; Kitle İletişim ve Gastronomi: Kitle iletişim araçları, Kitle iletişimin temel özellikleri; Medyada Gastronomi Konulu Örnek Olaylar: Filmler, Reklamlar, Televizyon programları, Köşe yazıları; Gastronomide Sosyal Medya Uygulamaları: Swarm, City maps, Instagram, Facebook, Twitter; Gastronomi Medyasında Mesaj İçerikleri: Haber, Köşe yazısı, Söyleşi, Televizyon programları ve Gastronomi konusunun işlendiği diğer yayınlar. |