| Ders Dili |
Türkçe |
| Ders Türü |
Seçmeli Dersler |
| Öğretim Elemanları |
PROF. DR. HAKAN YILMAZ |
| Dersin Veriliş Biçimi |
Bu ders sadece yüz yüze eğitim şeklinde yürütülmektedir. |
| Dersin Önkoşulları |
Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
| Önerilen Dersler |
Bu dersle ilişkili önerilen başka dersler bulunmamaktadır. |
| Okuma Listesi |
Yılmaz, H. (2016). Gastronomi ve Medya. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları |
| Değerlendirme |
1 Ara Sınav, 1 Dönem Sonu Sınavı. |
| Staj & Uygulama |
Bu ders için uygun değildir. |
| Katalog İçeriği |
Kültür Kavramı: Kitle kültürü ve Kitle iletişimi; Popüler Kültür Kavramının Gelişimi; Gastronomi ve Popüler Kültür; Popüler Kültür ile İlgili Eleştirel Yaklaşımlar; Küreselleşme ve Popüler Kültür; Gastronomide Post modernizm ve Popüler Kültür; Gastronomide Popüler İkonlar ve Şöhret kavramı; Gastronomide Moda ve Kimlik; Popüler Kültür ve Tanınmış Şefler; Popüler Kültür ve Televizyon; Popüler Kültür ve Sinema; Popüler Kültür ve Dünya Mutfakları. |