Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
PROF. DR. HAKAN YILMAZ |
Dersin Veriliş Biçimi |
Bu ders sadece yüz yüze eğitim şeklinde yürütülmektedir. |
Dersin Önkoşulları |
Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
Önerilen Dersler |
Bu dersle ilişkili önerilen başka dersler bulunmamaktadır. |
Okuma Listesi |
Yılmaz, H. (2016). Gastronomi ve Medya. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları |
Değerlendirme |
1 Ara Sınav, 1 Dönem Sonu Sınavı. |
Staj & Uygulama |
Bu ders için uygun değildir. |
Katalog İçeriği |
Kültür Kavramı: Kitle kültürü ve Kitle iletişimi; Popüler Kültür Kavramının Gelişimi; Gastronomi ve Popüler Kültür; Popüler Kültür ile İlgili Eleştirel Yaklaşımlar; Küreselleşme ve Popüler Kültür; Gastronomide Post modernizm ve Popüler Kültür; Gastronomide Popüler İkonlar ve Şöhret kavramı; Gastronomide Moda ve Kimlik; Popüler Kültür ve Tanınmış Şefler; Popüler Kültür ve Televizyon; Popüler Kültür ve Sinema; Popüler Kültür ve Dünya Mutfakları. |