Katalog İçeriği |
Tahıl Ürünlerinin Saklanması; Ekmek, Erişte, Tarhana, Mantı, Diğer Tahıl Ürünleri, Bulgur, Düğü, Yarma, Kuskus, Süt ve Süt Ürünlerinin Saklanması; Süt, Yoğurt, Yoğurtların Sınıflandırılması, Yöresel Taze ve Konsantre Yoğurtlar ile Yoğurttan Elde Edilen Bazı Ürünler, Kefir, Peynir, Tereyağı, Kaymak, Et ve Et Ürünlerinin Saklanması; Et, Et Ürünleri, Sucuk, Pastırma, Kavurma, Kırmızı Etlerin Muhafaza Yöntemleri, Kurutarak Saklama Yöntemi, Dumanlama (Tütsüleme) ile Saklama Yöntemi, Dondurarak Saklama Yöntemi, Konserve Yöntemiyle Saklama, Sebze ve Meyvelerin Saklanması; Sebze ve Meyvelerin Kurutularak Saklanması, Sebze ve Meyvelerin Konserve Yapılarak Saklanması, Salça, |