| Ders Dili |
Türkçe |
| Ders Türü |
Zorunlu Dersler |
| Öğretim Elemanları |
ÖĞR. GÖR. DİLEK ÜNLÜ, ÖĞR. GÖR. DR. MUTLU DOĞAN, DOÇ. DR. OSMAN GÜLDEMİR, ÖĞR. GÖR. DR. EMRAH YILDIZ, ÖĞR. GÖR. DR. GÖKHAN ŞALLI |
| Dersin Veriliş Biçimi |
Bu ders sadece yüz yüze öğretim şeklinde yürütülmektedir. |
| Dersin Önkoşulları |
Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
| Önerilen Dersler |
--- |
| Okuma Listesi |
--- |
| Değerlendirme |
Ara Sınav @Dönem Sonu Sınavı `Sınavlarda çoktan seçmeli, boşluk doldurmalı, eşleştirmeli ve açık uçlu sorular bulunmaktadır. |
| Staj & Uygulama |
--- |
| Katalog İçeriği |
Mutfak kültürü; Nitel araştırma anlayışı; Mülakat ve odak grup görüşmeleri; Belge derleme, fotoğraflama ve etiketleme; Görüşülecek kişilerle haberleşme ve randevu alma; Ses kaydı ve sesli video kaydı tutma; Çözümleme; Arşivleme; Söylem, içerik analizi ile benzer bilgileri bir araya getirme; Mutfak kültürüne yönelik literatür taraması yapma; Raporlaştırma; Özet ve giriş yazma; İçindekiler oluşturma ve içeriği yerleştirme; Kaynakça yazma ve sunma. |