| Ders Dili |
Türkçe |
| Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
| Öğretim Elemanları |
ÖĞR. GÖR. ŞAFAK YÜKSEL VURAL |
| Dersin Veriliş Biçimi |
Uzaktan Eğitim |
| Dersin Önkoşulları |
Bu dersin ön koşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
| Önerilen Dersler |
Yok |
| Okuma Listesi |
Yok |
| Değerlendirme |
Bir ara sınav ve bir dönem sonu sınavı. |
| Staj & Uygulama |
Yok |
| Katalog İçeriği |
Çikolata Yapımında Kullanılan Araçlar; Çikolata Yapımında Kullanılan Gereçler; Kakao Tohumu Hakkında Genel Blgiler; Çikolata Tarihi Hakkında Genel Bilgiler; Çikolata Temperleme Bilgileri ve Teknikleri; Çikolata Şekillendirme Bilgisi ve Teknikleri; Ganaj Hazırlama Teknikleri; Aroma Birleşimleri; Dolgulu Çikolatalar; Eşleştirme ve Sunum; Kalıplanmış Çikolatalar; Batırılmış Çikolatalar; Truffle; Çikolatalı Tatlılar; Çikolata Dekorları. |