1. hafta |
Temel Mutfak Tekniklerine Giriş |
2. hafta |
Mutfak araç ve gereçleri |
3. hafta |
Doğrama Yöntemleri |
4. hafta |
Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri |
5. hafta |
Et suları ve kemik suları |
6. hafta |
Sebze ve Meyveler |
7. hafta |
Kırmızı Et, Kümes Hayvanları ve Deniz Ürünleri |
8. hafta |
Kırmızı Et, Kümes Hayvanları ve Deniz Ürünleri |
9. hafta |
Kurubaklagil ve Tahıllar |
10. hafta |
Yumurta ve Garnitürleri |
11. hafta |
Patates garnitürleri |
12. hafta |
Temel Hamur Çeşitleri |
13. hafta |
Temel Hamur Çeşitleri |
14. hafta |
Mutfak servisi ile ilgili temel konular |