1. hafta |
Ziyafet Organizasyonu Düzenlenen İşletmeler |
2. hafta |
Ziyafet Operasyonu Süreci |
3. hafta |
Ziyafette Fiziksel Planlama ve Menü |
4. hafta |
Ziyafet Salonu Düzenleme Ölçütleri |
5. hafta |
Ziyafette Fiyatlama, Ön Hazırlık ve Protokol |
6. hafta |
Ziyafet Organizasyonu, Görev Dağılımları, Motivasyon ve Disiplin |
7. hafta |
Ziyafet Organizasyonlarında Servis |
8. hafta |
Büfe, Kokteyl ve Toplantı Organizasyonu |
9. hafta |
Ziyafet Organizasyonlarında Yiyecek Üretim Süreci ve Stok Kontrolleri |
10. hafta |
Ziyafet Organizasyonu Kontrolü ve Satış Sapmaları |
11. hafta |
Ziyafet İşletmelerinde Pazar Araştırmaları |
12. hafta |
Ziyafet Operasyonlarında Yaşanan Sorunlar |
13. hafta |
Örnek Olay İncelemeleri |
14. hafta |
Örnek Olay İncelemeleri |