1. hafta |
Mutfak Ekipmanlarının Tarihsel Gelişimi |
2. hafta |
Mutfak Ekipman İhtiyacının Belirlenmesi |
3. hafta |
Ekipman Üretiminde Kullanılan Malzeme ve İlgili Standartlar |
4. hafta |
Mutfak Ekipmanlarının Tanıtılması |
5. hafta |
Depolama ve Hazırlık Ekipmanları |
6. hafta |
Pişirme Ekipmanları |
7. hafta |
Ara sınav |
8. hafta |
Servis ve Dağıtım Ekipmanları |
9. hafta |
Yiyecek Üretimi Yapılan Farklı İşletmelerde Kullanılacak Mutfak Ekipmanları |
10. hafta |
Otel Mutfak Bölümlerinde Kullanılan Mutfak Ekipmanları |
11. hafta |
Yeni Trendler ve Yeni Teknolojiler |
12. hafta |
Çevreye Duyarlı Doğru Ekipman Seçim Süreci |
13. hafta |
Mutfaklarda Kullanılan Araç-Gereç, Kap-Kaçak ve Aksesuarlar
|
14. hafta |
Final sınavı |