1. hafta |
Gıda Güvenliği Açısından Temizlik-Dezenfeksiyon-Hijyen ve Sanitasyon |
2. hafta |
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Gıda Güvenliğinde Riskler |
3. hafta |
Gıda İşletmelerinde Gıda Güvenliği ve Uygulamaları |
4. hafta |
Gıda İşletmelerinde Kalite ve Kalite Standartları |
5. hafta |
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Uygulaması |
6. hafta |
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Uygulaması |
7. hafta |
Ara sınav |
8. hafta |
Gıda İşletmelerinde Kontrol ve Türk Gıda Mevzuatı |
9. hafta |
Gıda İşletmelerinde Kontrol ve Türk Gıda Mevzuatı |
10. hafta |
Sahte Gıda Üretimi ve Tüketicilerin Bilgilendirilmesi |
11. hafta |
Sahte Gıda Üretimi ve Tüketicilerin Bilgilendirilmesi |
12. hafta |
Uluslararası Gıda Mevzuatı ve İlgili Kuruluşlar |
13. hafta |
Uluslararası Gıda Mevzuatı ve İlgili Kuruluşlar |
14. hafta |
Dönem sonu sınavı |