1. hafta |
Restoran Kavramı |
2. hafta |
Tarihte İlk Restoranlar ve Restorancılığın Gelişimi |
3. hafta |
Restorancılık Akımları |
4. hafta |
Türkiye’de Restoranlar |
5. hafta |
Restoranlarda Hizmet Süreçleri |
6. hafta |
Menü Planlama, Analizi ve Tasarımı |
7. hafta |
Geleneksel Restoranlar |
8. hafta |
Hızlı Yemek Sunan Restoranlar |
9. hafta |
Geleneksel ve Hızlı Yemek Sunan Restoranlardan Örnekler |
10. hafta |
Restoranlarda Yeni Uygulamalar |
11. hafta |
Restoranlarda Hijyen, Sanitasyon ve Gıda Güvenlik Sistemleri |
12. hafta |
Restoranlarda Davranış |
13. hafta |
Çalışan Davranışı |
14. hafta |
Müşteri Davranışı |