|
1. hafta |
Aşçılar açısından ziyafetin anlamını aktarma |
|
2. hafta |
Ziyafet menüleri planlama |
|
3. hafta |
Ziyafet menüleri planlama |
|
4. hafta |
Ziyafet organizasyonu planlama |
|
5. hafta |
Ziyafet satın alma listesi hazırlama |
|
6. hafta |
Ziyafete uygun araç ve gereçleri hazırlama |
|
7. hafta |
Ziyafet için ön hazırlık yapma |
|
8. hafta |
Ziyafet yemeklerini hazırlama |
|
9. hafta |
Ziyafet yemeklerini sunuma hazır hâle getirme |
|
10. hafta |
Örnek ziyafet sunumu hazırlama |
|
11. hafta |
Ziyafet faaliyetlerinden dönüt alma |
|
12. hafta |
Açık büfe hazırlama |
|
13. hafta |
Kokteyl hazırlama |
|
14. hafta |
Resepsiyon hazırlama |