|
1. hafta |
Gıda Güvenliği Açısından Temizlik-Dezenfeksiyon-Hijyen ve Sanitasyon |
|
2. hafta |
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Gıda Güvenliğinde Riskler |
|
3. hafta |
Gıda İşletmelerinde Gıda Güvenliği ve Uygulamaları |
|
4. hafta |
Gıda İşletmelerinde Kalite ve Kalite Standartları |
|
5. hafta |
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Uygulaması |
|
6. hafta |
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Uygulaması |
|
7. hafta |
Ara sınav |
|
8. hafta |
Gıda İşletmelerinde Kontrol ve Türk Gıda Mevzuatı |
|
9. hafta |
Gıda İşletmelerinde Kontrol ve Türk Gıda Mevzuatı |
|
10. hafta |
Sahte Gıda Üretimi ve Tüketicilerin Bilgilendirilmesi |
|
11. hafta |
Sahte Gıda Üretimi ve Tüketicilerin Bilgilendirilmesi |
|
12. hafta |
Uluslararası Gıda Mevzuatı ve İlgili Kuruluşlar |
|
13. hafta |
Uluslararası Gıda Mevzuatı ve İlgili Kuruluşlar |
|
14. hafta |
Dönem sonu sınavı |