|
1. hafta |
Osmanlı Başkentinin İaşesi ve İstanbul Mutfak Kültürü |
|
2. hafta |
Saray Mutfağı I |
|
3. hafta |
Saray Mutfağı II |
|
4. hafta |
Osmanlı Mutfağı I |
|
5. hafta |
Osmanlı Mutfağı II |
|
6. hafta |
Yemekler: Genel Özellikler, Pişirme Teknikleri ve Uygulamalar I |
|
7. hafta |
Yemekler: Genel Özellikler, Pişirme Teknikleri ve Uygulamalar II |
|
8. hafta |
Yemekler: Genel Özellikler, Pişirme Teknikleri ve Uygulamalar III |
|
9. hafta |
Yemekler: Uygulama Örnekleri |
|
10. hafta |
İçecek Kültürü |
|
11. hafta |
Mutfak ve Sofra Araç Gereçleri I |
|
12. hafta |
Mutfak ve Sofra Araç Gereçleri II |
|
13. hafta |
Osmanlı Mutfağında Modernleşme I |
|
14. hafta |
Osmanlı Mutfağında Modernleşme II |